G+0.693-0.027

Uit de serie ‘Ruimte en tijd’

Er is voor het eerst koolzuur gevonden, op slechts 100.000 lichtjaar van de aarde!
Of wíj stoten nog meer CO2 uit dan we zeggen, precies in een wormgat dat daar verderop uitkomt (dat zou een mooie oplossing zijn: over de schutting ermee!).
Óf …. het koolzuur wordt daar, ergens in een wolk van gas en stof, geproduceerd. Of uitgeademd!

Koolzuur is essentieel voor leven, althans zoals wij dat kennen. Als mens en alien elkaar ooit ontmoeten, is het wel handig als we iets gemeenschappelijks hebben. Dus wie weet, is daar, vlak bij het centrum van de Melkweg en redelijk dichtbij voor een Tesla Roadster, leven!

Misschien wel E.T.!

Nu ik dit zo zeg, E.T. heeft zo te zien geen linkeroor! Zou Vincent ooit door een ‘onverklaarbaar vliegend object’ zijn ontvoerd? Om vervolgens op planeet Y – want op X zit Elon al – een ware rage te ontketenen onder de E.T.’s, die natuurlijk ook niet weten waaróm Vincent zijn linkeroor afsneed. Zoals ook veel voetballers totaal niet begrijpen dat een tattoo wordt aangebracht als een teken van adolescentie.

Nog een aanwijzing voor deze theorie is: E.T. heeft geel/oranje verf aan zijn vinger! Kijk maar goed. Hij/zij/het/hen heeft vast tijdens de ontvoering met de vingers aan Vincent’s Zonnebloemen gezeten!

Misschien zit planeet Y wel in het sterrenstelsel Dwingeloo 1 (dat natuurlijk Dwingeloo 2 had moeten heten) of in het nabije stelsel Dwingeloo 2 (Dwingeloo 3 dus), daar in de Cassiopeia? Maar dat is dan wel link! Er zit daar namelijk een enorm zwart gat! Als je niet uitkijkt, ben je ook je rechteroor kwijt!

13-sep-2023.
Ik had dit allemaal nog niet opgeschreven, of daar was het bewijs voor mijn E.T.-hypothese:

“ALIENS FOUND IN MEXICO”.
En zeg nu zelf, lijkt ie, of lijkt ie niet? Oh, is ie bedekt met papier en lijm? Nou en, dat kan toch? Het is toch een vreemdeling, zeker!
‘k Zal hem even vragen naar zijn naam … E.T.!

Bron: NOS, 13-9-2023


De maker van de oorspronkelijke afbeelding is onbekend. De achtergrond van de afbeelding is met AI aangepast.